Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència 'Per què estudis i no oficines?', a càrrec de Sílvia Garcia Camps

El divendres 3 de febrer, a les 19 hores, s'inaugura l'exposició “Domestic Workspaces” amb la conferència Per què estudis i no oficines?, a càrrec de l'arquitecta i il·lustradora Sílvia Garcia Camps, autora de la mostra, en la qual farà un breu repàs històric des dels tallers dels mestres d'obres fins a les actuals oficines, tot observant quins canvis s'han produït i com han afectat la concepció de la professió, parlant del dibuix com a eina per a entendre l'entorn i els motius que la van portar a tirar endavant el projecte.
PDF version

Exposición 'Domestic Workspaces' en Olot

Del 12 de enero al 19 de febrero, la sala de exposiciones de la Delegación Garrotxa-Ripollès del COAC acoge la muestra "Domestic Workspaces", en la que la ilustradora y arquitecta Sílvia Garcia Camps (Vallès, 1990) ha captado la esencia de 42 despachos de arquitectura, tanto nacionales como internacionales, para dar a conocer el panorama arquitectónico actual desde otra perspectiva: la domesticidad de los estudios.
PDF version

Exposició 'Domestic Workspaces' a Olot

Del 12 de gener al 19 de febrer, la sala d’exposicions de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull la mostra “Domestic Workspaces”, en la qual la il·lustradora i arquitecta Sílvia Garcia Camps (Manresa, 1990) ha captat l’essència de 42 despatxos d’arquitectura, tant nacionals com internacionals, per donar a conèixer el panorama arquitectònic actual des d’una altra perspectiva: la domesticitat dels estudis.
PDF version

Delegación Garrotxa-Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña: 25 años sacando la nariz. Bartomeu Agustí Vergés i la Suiza que no fue

En el marco de la conmemoración de los 25 años de la Delegación Garrotxa-Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña, el viernes 16 de diciembre, a las 19 horas, tendrá lugar en la nueva sede de la delegación ubicada en la Casa Serra la conferencia Bartomeu Agustí Vergés y la Suiza que no fue, a cargo de Anna Bonfill Plana, jefe del área Archivo Municipal de Olot, y Joan Falgueras Font, arquitecto.

PDF version

25 anys traient el nas: Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Bartomeu Agustí Vergés i la Suïssa que no va ser

En el marc de la commemoració dels 25 anys de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el divendres 16 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc a la nova seu de la delegació ubicada a la Casa Serra la conferència Bartomeu Agustí Vergés i la Suïssa que no va ser, a càrrec d'Anna Bonfill Plana, cap de l’àrea Arxiu Municipal d’Olot, i Joan Falgueras Font, arquitecte.
PDF version

Lluèrnia 2022. La llama que nunca se apaga. En memoria de la arquitecta Maria Danés

La Delegación Garrotxa-Ripollès del COAC participa en Lluèrnia – Festival del Fuega y de la luz, el sábado 12 de noviembre, en la plaza mayor de Olot, con la instalación La llama que nunca se apaga. En memoria de la arquitecta Maria Danés, un memorial participativo con la llama como elemento principal en recuerdo de aquellas personas añoradas que nos faltan y que ya no están entre nosotros. La actividad se llevará a cabo de 18 a 23 horas.

PDF version

Lluèrnia 2022. La flama que mai s’apaga. En memòria de l’arquitecta Maria Danés

La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC participa a Lluèrnia – Festival del Foc i de la llum, el dissabte 12 de novembre, a la plaça major d'Olot, amb la instal·lació La flama que mai s’apaga. En memòria de l’arquitecta Maria Danés, un memorial participatiu amb la flama com a element principal en record d’aquelles persones enyorades que ens manquen i que ja no són amb nosaltres. L'activitat es durà a terme de 18 a 23 hores.
PDF version

Fumarola de Lluèrnia 2022. Fake you, fake light'

La Delegación Garrotxa-Ripollès del COAC conmemora los veinticinco años de presencia en la ciudad de Olot y mantiene su implicación con Lluèrnia - Festival del fuego y de la luz, acogiendo en la sede de Olot, el viernes 11 de noviembre de 2022, el espectáculo de danza “Fake You, Fake Light” de los autores Clàudia Mirambell y Carlos Suárez-Kilzi. Habrá dos funciones, una a las 21 h y el otro, a las 21.30 h.

PDF version

Fumarola de Lluèrnia 2022. Fake you, fake light'

La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC commemora els vint-i-cinc anys de presència a la ciutat d’Olot i manté la seva implicació amb Lluèrnia - Festival del foc i de la llum, acollint a la seu d’Olot, el divendres 11 de novembre de 2022, l’espectacle de dansa “Fake You, Fake Light” dels autors Clàudia Mirambell i Carlos Suárez-Kilzi. Hi haurà dues funcions, una a les 21 h i l'altre, a les 21.30 h.
PDF version

Fumarola de Lluèrnia. La arquitectura del espacio público: inventar lugares propios, a cargo de Javier Peña

La Delegación Garrotxa-Ripollès del COAC participa, un año más, en el ciclo Fumarola de Lluèrnia con la conferencia La arquitectura del espacio público: inventar lugares propios, a cargo de Javier Peña, que tendrá lugar el jueves 10 de noviembre de 2022, a las 19.30 horas, en la sede de la delegación en Olot. 

PDF version

Pàgines