Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

A Cel Obert. Festival d'Intervencions Efímeres

Els dies 7, 8 i 9 d'octubre tindrà lloc a Tortosa la novena edició del Festival d'Intervencions Efímeres A Cel Obert, organitzat per l'Ajuntament de Tortosa i el Museu de Tortosa, amb la col·laboració de la Demarcació de l'Ebre del COAC.
PDF version

The exhibition "Atmos-fear. Metropolitan Europe + abstractions" can be seen at COAC Tarragona

The COAC Tarragona hosts the exhibition "Atmos-fear. Metropolitan Europe + abstractions". Aerial photographs taken by architect and aviator Jon Tugores. Territorial readings of Europe. An exhibition that aims to provoke, through the art of photography, a reaction on urban + peri-urban areas and their relationship to the environment. This exhibition has a critical spirit, a connecting capacity with nature, urban planning, painting, design, architecture, art and poetic culture.
PDF version

La exposición "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstracciones" se puede ver en el COAC Tarragona

La Demarcación de Tarragona de Colegio de Arquitectos de Cataluña acoge la exposición "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstracciones". Fotografías aéreas hechas por el arquitecto y aviador Jon Tugores. Lecturas territoriales de Europa. Una exposición que pretende provocar vía el arte de la fotografía una reacción sobre zonas urbanas + peri–urbanas y su relación hacia el medio-ambiente.
PDF version

L'exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions" es pot veure al COAC Tarragona

La Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l’exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions". Fotografies aèries fetes per l'arquitecte i aviador Jon Tugores. Lectures territorials d'Europa. Una exposició que pretén provocar via l'art de la fotografia una reacció sobre zones urbanes + peri–urbanes i la seva relació vers el medi-ambient. Aquesta exposició té un esperit crític, una capacitat connectora amb la natura, l'urbanisme, la pintura, el disseny, l'arquitectura, l'art i la cultura poètica.
PDF version

Exposició de la 3a edició de la Mostra d'Arquitectura de Barcelona

L’exposició de la 3a edició de la Mostra d’Arquitectura continua la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, i en aquesta ocasió a la Biblioteca Antonio Martín de El Prat de Llobregat.

PDF version

Acte de lliurament del 7è concurs fotogràfic COAC-CC

El proper dilluns 3 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, a les 19 h, es lliuraran els premis del 7è concurs fotogràfic COAC-CC, al Casal popular d’Igualada, El Foment.

PDF version

EXPOSICIÓN "PER DURAR"

A partir del próximo 7 de septiembre se podrá visitar en la Casa Lluvià la exposición "PER DURAR", una recopilación de fotografías del trabajo de más de un centenar de mujeres que, durante las tres primeras semanas de marzo de 2018, participaron en los trabajos de restauración de los enlucidos tradicionales en la concesión Allou-Sana, en el poblado de Tangassogo (Tiébélé), situado al sur de Burkina Faso.

PDF version

EXPOSICIÓ "PER DURAR"

A partir del proper 7 de setembre es podrà visitar a la Casa Lluvià l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

PDF version

Pàgines