Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Eduard Aragonès

Exposició: Fent camí. Eduard Aragonès

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La seu del COAC a Terrassa acull, des del 22 de març fins al 31 de maig, l'exposició ‘Fent camí’ del fotògraf Eduard Aragonès.

"La gent camina per diferents motius, per anar a la feina, per acudir a una cita, per allunyar-se d'alguna cosa, o només per plaer. Pots simplement caminar o anar en bicicleta, però en qualsevol cas estàs "fent camí". 

Aquesta exposició no és de l'anomenada "fotografia artística", sinó de la que es coneix com a "foto de carrer", aquesta que s'aconsegueix amb paciència i desgast de sabates. L'autor ens ofereix un recull d'un ampli arxiu de fotografies fetes amb el pas dels anys, amb un comú denominador, persones "fent camí". Igual podem trobar a un individu normal que va a la seva feina però passant per un entorn especial, que una persona peculiar en un àmbit que no crida l'atenció per cap motiu. 

Malgrat que hem dit que no és una exposició de fotografia artística, no està exempta d'un cert treball estètic, on s'han emprat diversitat de tècniques que, sumades al format de les fotografies i a la seva presentació, fan que aquesta mostra mereixi que fem un "alto en el camí" per visitar-la. 

Porta sempre la càmera preparada, mai se sap el que sorgirà."

Eduard Aragonès


imatge 1   imatge 2   imatge 3   imatge 4
PDF version

Exposición 'Obras presentadas en los Premios de Arquitectura de les Comarcas de Girona 2024'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcación de Girona del COAC acoge, del 23 de marzo al 5 de mayo, la exposición de las obras presentadas en la 26ª edición de los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona, compuesta por 15 banderolas dobles, que muestran los 80 proyectos identificándolos en las categorías correspondientes: Arquitecturas, Interiores, Paisajes y Efímeros.

Las banderolas colocadas en la sala de exposiciones de la Demarcación de Girona del COAC marcan un recorrido que permite visualizar la totalidad de las candidaturas. Estas comprenden las obras presentadas que han sido finalizadas entre el 1 de enero y el 31 de diciembre de 2023.

Voto de la Opinión 2024 Entre los premios que se entregarán el día 7 de junio, también está el Premio de la Opinión. Este es un premio que otorga el conjunto de la ciudadanía a través del portal web www.premisarquitecturagirona.cat. Para tener una referencia a la hora de emitir el voto, en la exposición las obras ya están identificadas con un número y su categoría. El voto de la opinión estará abierto hasta el día anterior a la presentación de los seleccionados, que será el 25 de abril.

Los Premios de Arquitectura de las Comarcas de Girona son posibles gracias a las empresas e instituciones que dan soporte: el Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya y la Diputación de Girona; Brecor, Jung y iGuzzini, como patrocinadores principales; Arquia, Itisa y Technal, como patrocinadores, y Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Grup Curanta, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Hyundai, IRSAP, Palahí, Plantalech, Rehau, Terreal y Vidresif, como colaboradores. En esta edición, los productos son el Restaurante Mimolet y Caves Llopart, mientras que Bonart, La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, Girona FM, l’Hora Nova, el Punt Avui y Televisió de Girona son los medios de comunicación oficiales.

 
PDF version

Exposició 'Obres presentades en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2024'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del COAC acull, del 23 de març al 5 de maig, l’exposició de les obres presentades en la 26a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona formada per 15 banderoles dobles, la qual mostra els 80 projectes identificant a cadascun d’ells dins les categories corresponents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.
 
Les banderoles situades a la sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC marquen un recorregut que permet visualitzar la totalitat de les candidatures. Aquestes comprenen les obres presentades que han estat finalitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2023.
 
Vot de l'Opinió 2024
Entre els premis que es lliuraran el dia 7 de juny, també hi ha el Premi de l’Opinió. Aquest és un premi que atorga el conjunt de la ciutadania a través del portal web www.premisarquitecturagirona.cat. Per tal de tenir una referència a l’hora d’emetre el vot, a l’exposició les obres ja estan identificades amb un número i la seva categoria. El vot de l’opinió estarà obert fins el dia abans de la presentació dels seleccionats, que serà el 25 d’abril.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Brecor, Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Arquia, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Grup Curanta, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Hyundai, IRSAP, Palahí, Plantalech, Rehau, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. En aquesta edició, els productes oficials són el Restaurant Mimolet i Caves Llopart, mentre que Bonart, La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, Girona FM, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

 

 
PDF version

Josep Llinàs protagoniza la nueva exposición del Centro Abierto de Arquitectura

Imatge: 
Josep Llinàs

La inauguración de la exposición "Arquitectura y domingo. Josep Llinàs" tendrá lugar el 19 de marzo a las 18.30 h.

Estructurada en cuatro partes -una primera y central que hace referencia al Mueble Mañach, la segunda a la casa Mañach, la tercera al proyecto de reforma y remonta en la Gran Vía de Barcelona, y la cuarta al proyecto en el campus de la Universidad Nacional de Colombia- esta exposición celebra la donación del archivo profesional que el arquitecto Josep Llinàs hizo al Archivo Histórico del Colegio de Arquitectos de Cataluña en 2023. La muestra sin embargo, en lugar de centrarse en una visión antológica de las obras del arquitecto, se centra en los últimos trabajos, algunos de ellos aún en curso.

La muestra es la 29ª de la serie "Colecciones", iniciada el año 2015, que presenta material custodiado por el Archivo Histórico con el objetivo de dar a conocer el rico patrimonio documental del COAC.

Desde 1969, el Archivo Histórico del COAC se ha encargado de recuperar y conservar el patrimonio documental generado por los arquitectos y el mundo de la arquitectura. De esta manera, custodia los fondos de más de 180 arquitectos, fruto sobre todo de donaciones, que lo han hecho crecer a lo largo del tiempo y lo han convertido en uno de los centros de documentación más importantes de Europa con más de dos millones de documentos.

PDF version

Pàgines