Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Fòrum Hipàtia

VI Fòrum Hipàtia: 'Dona, economia i violència'

Imatge: 
© Fòrum Hipàtia
El proper 13 de març a les 17.30 h, la seu del COAC de Plaça Nova acollirà la sisena edició del Fòrum Hipàtia, organitzat per l'Associació 50a50 amb col·laboració d'altres entitats i associacions de dones directives, professionals i emprenedores. 

Una d’aquestes entitats és la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, la qual té un paper molt important i de gran influència dins del Fòrum Hipàtia. Des del 2023, el COAC ostenta la presidència de la Comissió, des de la qual es coordinen diferents projectes impulsats pels més de 40 col·legis professionals.
Dona, economia i violència
El Fòrum Hipàtia és un espai de reflexió, visibilització i crida a l’acció sobre les desigualtats de gènere en l’àmbit laboral i social. En aquesta ocasió, que porta per títol "Dona, economia i violència", s'ha convidat a dues dones advocades que explicaran diferents violències o discriminacions que es pot trobar una dona en l’àmbit familiar i laboral: 
Àngels Calavia i Molinero, adovada
Teresa Blasi Gacho, advocada i sòcia fundadora del Col·lectiu AiDE

L’acte finalitzarà amb una copa de cava i es realitzarà networking entre les assistents.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.


Podeu recuperar el vídeo del V Fòrum Hipàtia, celebrat també a la seu del COAC de Plaça Nova.


Acte organitzat per:Amb el patrocini de:

PDF version

Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs

Imatge: 
Josep Llinàs
Inauguració de l'exposició Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs, el 19 de març a les 18.30h

Estructurada en quatre parts -una primera i central que fa referència al Moble Mañach, la segona a la casa Mañach, la tercera al projecte de reforma i remunta a la Gran Via de Barcelona i la quarta al projecte al campus de la Universidad Nacional de Colombia a Bogotà- aquesta exposició celebra la donació de l’arxiu professional que l’arquitecte Josep Llinàs va fer a l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya el 2023. La mostra però, en lloc de centrar-se en una visió antològica de les obres passades, se centra en els últims treballs, alguns d‘ells encara en curs.

La mostra és la 29a de la sèrie d’exposicions “Col·leccions”, iniciades l’any 2015, que presenten material custodiat per l’Arxiu Històric amb l’objectiu de donar a conèixer el ric patrimoni documental del COAC.

Des de 1969, l’Arxiu Històric s’ha encarregat de recuperar i conservar el patrimoni documental generat pels arquitectes i el món de l’arquitectura. D’aquesta manera, custodia els fons de més de cent cinquanta arquitectes, fruit sobretot de donacions, que l’han fet créixer al llarg del temps i l’han convertit en un dels centres de documentació més importants d’Europa amb més de dos milions de documents.
PDF version
Spotify Camp Nou

Spotify Camp Nou: visites guiades per conèixer les obres de remodelació

Imatge: 
© FC Barcelona
Amb motiu de la jornada que es durà a terme el 4 de març al COAC, junt amb el FC Barcelona, per conèixer la història de l'Spotify Camp Nou i el projecte per al futur Espai Barça, s'han organitzat 4 visites guiades per a arquitectes col·legiats a l'Spotify Camp Nou per conèixer de primera mà les obres de remodelació de l’estadi.

El disseny per al futur Spotify Camp Nou, d’IDOM, Nikken Sekkei i b720, vol aconseguir un equilibri entre preservar l’essència del projecte original i l'obertura i el vincle amb la ciutat i el veïnat, tal com es concebia en la proposta de Nikken Sekkei i Pascual-Ausió Arquitectes, guanyadors del concurs convocat l'any 2016.

Les visites aniran a càrrec de l’equip de l’Espai Barça.

Cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat:

· Divendres 8 de març a les 12 h. - AFORAMENT COMPLET
· Divendres 22 de març a les 10 h - AFORAMENT COMPLET
· Divendres 5 d’abril a les 10 h. AFORAMENT COMPLET
· Divendres 19 d’abril a les 10 h. AFORAMENT COMPLET

És imprescindible que els assistents portin el seu equip EPI (casc, armilla i botes de seguretat). Durant la visita no es podran realitzar fotografies ni vídeos.

Amb la col·laboració de:

PDF version

Cicle 4a Mostra Barcelona: Visita a Edifici plurifamiliar de 14 habitatges HPO i 1 local

Imatge: 
José Hevia Blach

Durant el mes de març, i aprofitant les Trobades d’Arquitectura de Proximitat, la Demarcació de Barcelona del COAC inicia un cicle de visites guiades a projectes Destacats i Seleccionats a la 4a Mostra d'Arquitectura de Barcelona. L'objectiu de les visites és donar a conèixer l'arquitectura recent en el territori proper, així com conèixer de prop com altres companyes i companys han desenvolupat els seus projectes.

Les visites són presencials i obertes al públic general, amb explicacions de cada projecte de la mà d'arquitectes autors de cadascun, arreu de tota la Demarcació.

A Sarrià-Sant Gervasi, es farà una visita guiada a Edifici plurifamiliar de 14 habitatges HPO i 1 local, de la mà de F2M Francesch-Flavia-Manzano arquitectes.


Si vols assistir-hi, inscriu-te!

Places limitades

Podeu consultar totes les obres presentades a la plataforma de Mostra d'Arquitectura Catalana

PDF version

Pàgines