Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

XIV Jornades CGPJ-CSCAE: 'El pèrit arquitecte dins del procés judicial'

Imatge: 
© Flikr
Els dies 9, 10 i 11 de novembre se celebraran a Avilés les XIV Jornades de la Unió d’Arquitectes Pèrits Forenses d’Espanya (UAPFE), el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE). El tema seleccionat per a l'edició d'enguany és "El pèrit arquitecte dins del procés judicial".

Les jornades, de caràcter biennal, es dirigeixen a membres de la carrera judicial, arquitectes pèrits, mediadors, urbanistes, arquitectes al servei de l’administració pública i tots aquells interessats en el món de la perícia, la mediació i la justícia, com advocats, arquitectes tècnics i estudiants d’arquitectura.

L'objectiu és reflexionar sobre l'actualització legislativa i la jurisprudència relativa a l'arquitectura, l'urbanisme i el medi ambient, així com sobre les responsabilitats professionals i la funció pericial i de mediació dels arquitectes.

A més, en el marc de l'esdeveniment, es lliuraran els premis del V Concurs de Relats d'Arquitectes, convocat per la UAPFE.


Consulta el programa de les jornades al web de la UAPFE

16/10/2023
Tornar