Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Mapamundi amb les ciutats de Nova York i São Paulo marcades.

La Xarxa de Corresponsals del COAC incorpora dues noves corresponsalies

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Tal com es va publicar a principis d'any, aquest 2019 la Xarxa de Corresponsals del COAC s'ha estès cap a noves ciutats: Viana do Castelo (Portugal), amb Mònica Alcindor; Toronto (Canadà), amb Eva Sanllehí; i São Paulo (Brasil), amb Julian Muñoz. D'altra banda, s'han renovat les corresponsalies de les ciutats de Riad (Aràbia Saudita) i Londres (Regne Unit), a les quals s'han incorporat nous arquitectes corresponsals.

Ara, seguint amb aquesta ampliació, obrim una nova corresponsalia a Nova York (Estats Units), que gestionarà l'arquitecte Víctor Alavedra. Amb això, Estats Units passa a tenir tres corresponsals (els altres dos es troben a Miami i San Francisco). Alavedra, a més a més, s'estrena amb el seu primer article a la Revista de Corresponsals.

Finalment, el corresponsal de Santo Domingo (República Dominicana), Alejandro Suárez, també es farà càrrec a partir d'ara de la corresponsalia de Montevideo (Uruguai), ja que treballa mig any a cada país.

La Xarxa de Corresponsals del COAC segueix present als 5 continents, ara en un total de 38 ciutats i 26 països. Recordem que podeu trobar informació dels diferents corresponsals i la fitxa de cada país a la pàgina de la Xarxa de Corresponsals (cal estar registrat al web).

Per a qualsevol consulta, podeu enviar un correu a internacional@coac.net.

4/03/2019
Tornar