Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

SESSIÓ INFORMATIVA A MATARÓ SOBRE LES SUBVENCIONS DELS FONS NEXT GENERATION

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dimecres 22 de juny a les 10.30 h, es duu a terma a Mataró una sessió informativa sobre les subvencions dels Fons Next Generation.

La joranada, organitzada per l'Agència de l’Habitatge de Catalunya, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el Consell de Col·legis de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, i el Consell dels Col·legis d’Administradors de Finques Catalunya, es durà a terme a la  Delegació de Mataró del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació (c. d'en Xammar, 2).

La sessió comptarà amb la participació del director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jordi Sanuy; la secretària de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Cristina Mora; el vocal de la Junta de Govern del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, Víctor Tapiol; i el vocal delegat del Maresme del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, Joan-Fèlix Martínez.

La jornada serà en format presencial i es poden fer inscripcions trucant al 93 240 20 60 .
 
Versió per a imprimirPDF version