Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Nou Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center PCCB de l’Hospital Sant Joan de Déu

Presentació del Concurs per a l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona

Imatge: 
Nou Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center PCCB de l’Hospital Sant Joan de Déu

El proper 20 de juny a les 17 h, es presentarà a la Sala Mirador del COAC el Concurs de l'Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB), una invitació oberta a pensar com ha de ser l'entorn d'aquest nou espai de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta proposta neix a la Festa d’Arquitectura organitzada per la Demarcació de Barcelona l'any 2019, on es va fer una plantada d’arbres darrera de l’Hospital, dissenyada pels estudiants de l’optativa de Paisatgisme de l’ETSAB i dirigida per l’arquitecta Marina Cervera. El propietari dels terrenys adjacents ha cedit 25 hectàrees al PCCB i l’Hospital ha demanat suport al COAC per impulsar el concurs per renaturalitzar aquest espai.

Es preveu que hi hagi 5 premiats i aconseguir un healing garden diferent, un espai verd, mediterrani, dins el Parc Natural de Collserola, connectat amb la ciutat i el camí de les Aigües, inclusiu i accessible.

La jornada del dia 20 estarà presentada per la presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten, i comptarà amb la participació del director gerent del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Raimon Roda, per comentar l'enclavament on s'ha de situar el nou Espai Terapèutic; el gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu, Manel del Castillo, que parlarà sobre la tasca duta a terme a l'hospital per recollir opinions i necessitats; l'arquitecte Albert Pineda, que detallarà les característiques de l'edifici del Pediatric Cancer Center, i l'arquitecta i paisatgista Marina Cervera , que explicarà els detalls tècnics del concurs.

La jornada acabarà amb un torn obert de preguntes.

Inscripcions
Per assistir a la jornada, cal inscripció prèvia.
 
Recupera el vídeo de la plantada d'arbres celebrada el 2019 a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu:


  
  
Versió per a imprimirPDF version