Recinte Modernista de Sant Pau

El COAC, present a la Jornada “Sant Pau i els ODS”

Imatge: 
© Soff Garavano Puw a Unsplash
El diumenge 3 d’octubre de 10 a 17 h, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible, el Recinte Modernista de Sant Pau, junt amb altres entitats, celebra una jornada d’entrada gratuïta en la qual es podrà gaudir d'una completa programació d'activitats, jocs i tallers al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

La Demarcació de Barcelona del COAC, a través del Grup Salut i Arquitectura, se suma a aquesta acció amb la presència d’un estand informatiu i d’atenció, així com amb l’organització de dos tallers centrats en un dels 17 ODS, en concret, el 3: “Salut i Benestar”. Sens dubte, garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots en totes les edats esdevé un compromís inqüestionable també per a l’arquitectura i els arquitectes.

El primer dels tallers, impartit per la cooperativa d’arquitectes BIOHABITA, tindrà lloc de 10.30 a 12.00 h. Sota el títol “Tecnologies domèstiques biocompatibles” es mostrarà com des del disseny arquitectònic i les pautes de vida es pot minimitzar l’exposició a radiacions i crear ambients més saludables, aplicant el principi de precaució.

El segon taller, “Dormitoris més saludables”, l’imparteix Sònia Hdez-Montaño d’Arquitectura Sana i es durà a terme de 15.30 a 17.00 h. És un taller adreçat a famílies, i a través de dibuixos que els infants facin sobre el seu dormitori, es donaran pautes de ventilació, il·luminació, tipologia i altres condicionants arquitectònics que contribuiran a millorar el descans i augmentar la salut.

Ambdós tallers tindran lloc al jardí Sud del recinte Modernista de Sant Pau. Totes les activitats de la jornada són gratuïtes, però per participar-hi cal registre previ

Consulteu totes les activitats
 
Versió per a imprimirPDF version