Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Fira Rehabilita 2021

El COAC promou la rehabilitació i renovació urbana a la Fira Rehabilita 2021

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Un any més, el COAC col·labora a la Fira Rehabilita, que se celebrarà a Barcelona del 27 de setembre a l'1 d'octubre amb motiu de la Setmana de la Rehabilitació. L'objectiu de l'esdeveniment, organitzat pel CAATEEB, és promoure i impulsar la rehabilitació tant entre el sector professional com entre la ciutadania.

Enguany, i sota el lema "Si vols canviar el món, comença per casa teva", la fira esdevé una oportunitat per sensibilitzar la ciutadania en relació a les oportunitats derivades dels fons europeus Next Generation, i transferir als professionals coneixements i bones pràctiques de referència, amb l'objectiu de contribuir a crear, entre tots, la cultura de rehabilitació que el país mereix.

Programa d'actes i participació del COAC
L'acte d'inauguració tindrà lloc el 27 de setembre a les 10 h, al Born Centre de Cultura i Memòria, i es podrà seguir en directe per streaming. Durant l'acte es presentarà el nou programa de televisió online MISSIÓ REHABILITA, presentat per la periodista Cristina Puig. El programa del dia 27 compta amb la participació d'Assumpció Puig, degana del COAC,  i estarà disponible a partir de les 18 h al canal Youtube del CAATEEB.

El 29 de setembre, de 10 a 18.30 h, tindrà lloc al World Trade Center la jornada professional "Onada de rehabilitació. Next Generation". En la taula rodona de la tarda participarà, a proposta del COAC, l'arquitecte Fabián López, soci fundador de Societat Orgànica, que parlarà sobre "Estratègies per reduir el consum d’energia no renovable". Per assistir a la jornada cal inscripció prèvia.

En paral·lel al programa d'actes, s'obrirà durant els mateixos dies una fira virtual d’empreses i entitats. Aquest espai virtual vol ser un punt de trobada entre empreses i professionals de la rehabilitació per compartir informació, serveis, solucions, productes, aplicacions, etc.

El projecte educatiu del COAC a la Fira
El COAC també participa en el programa d’activitats pedagògiques de la fira. Durant un dia, l’alumnat de diferents escoles que formen part del programa ArquiEscola treballarà per entendre i aplicar els conceptes clau de la rehabilitació d’edificis, així com el seu impacte en el medi ambient i la salut de les persones. Així, mitjançant experiments senzills i exemples pràctics, es treballaran temes de construcció d’edificis de forma didàctica i participativa. 

Els tallers aniran a càrrec d'arquitectes, i es duran a terme als següents centres: Escola la Mercè (Tortosa), Escola Camins (Banyoles), Institut Martí Pous (Barcelona), Escola Camps Elisis (Lleida) i Escola Marià Fortuny (Reus).

Consulta el programa complet d'activitats
17/09/2021
Tornar