persones construïnt mur de fusta

El COAC obre una nova convocatòria d’Ajuts a la cooperació local i internacional

Imatge: 
Contorno Urbano © Foto: Clara Antón
Amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, el COAC obre la desena convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar un 0,7% del seu pressupost anual a finalitats socials.

Poden optar a aquests ajuts les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.

Àrees principals: local i internacional
Aquesta convocatòria contempla dues àrees principals d'ajuts: Cooperació al desenvolupament internacional i Cooperació al desenvolupament local. Dins de les dues àrees, es preveuen cinc tipus d’ajuts:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

L'import total que es consignarà en aquesta convocatòria és de 47.000 euros.

Presentació de sol·licituds
El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dilluns 19 d'abril a les 13 h. Les persones sol·licitants, que han de ser col·legiats del COAC, han d'omplir el formulari de sol·licitud i presentar-lo, juntament amb la documentació requerida, per correu electrònic a cooperacio@coac.cat o bé presencialment a les Secretaries de les diferents seus col·legials.

Documentació
Descarregueu el formulari de sol·licitud
Consulteu les bases de la convocatòria

Els interessats podran consultar els seus dubtes fins a 10 dies abans del termini de presentació, a través de l'adreça cooperacio@coac.cat.
 
1/03/2021
Tornar