Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre "The water of life"

Imatge: 
© The water of life
La seu de Vic del COAC acull la presentació del llibre “The water of life”, d'Agustí Farrés, Rafael Jiménez i Joan Mitjavila.

Amb “The water of life” us embarcareu en un viatge a través de la paraula i la fotografia pels paisatges secrets de l’uisge beatha, l’aigua de vida que s’ha destil·lat a Escòcia durant segles.

El llibre és el producte de diversos viatges (2015-2022) per les diferents regions on es produeix el whisky escocès: els prats amables i els entorns urbans de les Terres Baixes, les valls de les Terres Altes, la zona d’influència del riu Spey, la península de Campbeltown, les diverses illes i Islay, amb els seus maltes fumats.

Durant les visites a destil·leries, de cada una de les zones, els autors van conèixer els detalls de tot el procés d’elaboració del whisky i la seva estreta relació amb la geografia de l’entorn.

Comptarem amb la presentació dels autors del llibre: Agustí Farrés (arquitecte), Rafael Jiménez i Joan Mitjavila; i amb l’assistència de Manel Colmenero Larriba, expert en turisme creatiu i gastronòmic.
Versió per a imprimirPDF version