Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
EL MODERNISME A LES TERRES DE TARRAGONA. L'arquitectura emblemàtica dels anys 1885-1928

Presentació del llibre "EL MODERNISME A LES TERRES DE TARRAGONA. L'arquitectura emblemàtica dels anys 1885-1928"

Imatge: 
EL MODERNISME A LES TERRES DE TARRAGONA. L'arquitectura emblemàtica dels anys 1885-1928. © Josep Maria Buqueras. Ed. Efadós
El dimarts 29 de novembre de 2022, a les 19:30 h, tindrem l’oportunitat d’escoltar la presentació del llibre "EL MODERNISME A LES TERRES DE TARRAGONA. L'arquitectura emblemàtica dels anys 1885-1928", de Josep Maria Buqueras. Una presentació presencial oferta per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. 

Aquest llibre proposa un passeig visual del modernisme i del noucentisme desaparegut (1880-1928) de les comarques tarragonines a través d’unes 200 d’imatges, algunes més que centenàries, i també fotografies impossibles de fer ara. Per què? Perquè el seu entorn ha canviat radicalment, per tant, son el testimoni d’una època ja passada.
Gràcies a les imatges de l'arxiu de l’editorial, de la cedides per particulars, entitats i arxius comarcals i locals, i els textos que les acompanyen, coneixeràs el patrimoni arquitectònic d’un període, la Belle Époque. A la vegada, el llibre reflecteix l’urbanisme i la vida social a través d’edificacions, indústries, establiments, seus d’entitats i, sobretot, carrers i places que han estat espais de convivència dels nostres avantpassats i que et farà reivindicar el present, conèixer i estimar aquesta herència i lluitar per protegir el seu futur.
Et convido a realitzar un viatge en blanc i negre complementat amb peus de fotografies breus, que permeten contextualitzar i interpretar un passat ja intangible. Un viatge al record d’un passat enriquidor, immortalitzat gràcies a l’art de la fotografia.

 #COACTarragona

logo del coac
Versió per a imprimirPDF version