Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Eleccions del COAC 2022

Participa a les eleccions del COAC 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca eleccions per escollir els òrgans de govern i representants. Així, els col·legiats poden exercir el dret a vot per triar les persones que, al capdavant de la institució, representaran els arquitectes com a col·lectiu professional durant els propers quatre anys.

Com en els anteriors comicis, la votació és electrònica, i es pot exercir tant de manera remota des de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a Internet (els dies 16 i 17 de maig), com presencialment (el dia 17 de maig) a les seus col·legials mitjançant els terminals habilitats.

Obtenció de credencials
El 16 de maig s'ha enviat un correu electrònic per a l'obtenció de credencials per votar a l'adreça que els col·legiats teniu registrada per a notificacions. Es pot votar des de les 9 h del 16 de maig fins a les 20 h del 17 de maig.

A més, a l'apartat d'eleccions del web trobareu també l'enllaç per votar en remot. També hi trobareu tota la informació relativa al procés electoral. Això no obtant, si teniu qualsevol dubte podeu trucar al telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) o bé enviar un correu electrònic a eleccions2022@coac.net

AVÍS: ACTUALITZACIÓ DADES CONTACTE PER REBRE LES CREDENCIALS DE VOT
Tot i haver finalitzat el termini (13 de maig) per modificar les dades de contacte i així obtenir les credencials de vot, s’ha habilitat un sistema d’urgència que permet actualitzar dades i posteriorment rebre per correu electrònic per obtenir les credencials. Si no teniu les dades actualitzades, podeu fer-ho fins a les 15 h d’avui dimarts 17 de maig. A partir d'aquesta hora, no es pot garantir que l'actualització i enviament de credencials es pugui efectuar dins el termini establert per poder votar.

Per modificar les dades de contacte (adreça de correu electrònic i mòbil de contacte), truqueu al telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) o envieu un correu electrònic a eleccions2022@coac.net.
Si rebeu el correu electrònic en una bústia diferent a la del COAC (p.e. Gmail), recordeu revisar les diferents carpetes.


Participació
Fins a les 13 h d’avui 17 de maig, el 15,06% dels col·legiats ja ha votat.
Anirem actualitzant en aquesta pàgina les dades de participació.

Horari especial atenció telefònica
Amb motiu de les eleccions, l'horari d'atenció telefònica s'amplia. Així, durant els dies de votació, l'horari serà:
- Dilluns 16 de maig: de 8.30 a 18 h
- Dimarts 17 de maig: de 8.30 a 20 h

Resultats en directe
A partir de les 20.15 h
, podreu seguir l'escrutini en directe. Els resultats es publicaran al web del COAC i a la pàgina específica d'Eleccions COAC 2022.
16/05/2022
Tornar