Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Oberta la convocatòria per participar en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona amb l'objectiu de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals i de l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació.

PARTICIPACIÓ
Qualsevol persona, entitat o institució interessada en aquests premis pot proposar les obres que consideri oportunes sempre que en sigui l’autor, el propietari o el promotor, i hagin finalitzat entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022. Aquestes s'han d'inscriure en una de les quatre modalitats següents:

Arquitectures: 
obres de nova planta, reformes i rehabilitacions.
Interiors: obres on l’accent recaigui en el tractament de l’espai interior.
Paisatges: obres en espais urbans com carrers, places... i en espais naturals, parcs, jardins…
Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies.

DOCUMENTACIÓ
1.- Panell de l’obra en dos formats i segons pautes de composició descarregables al portal web:
a) PDF a 300 dpi de resolució
b) JPG a 150 dpi de resolució 
2.- Un màxim de 7 fotografies, numerades en ordre de preferència, en format mínim 20 x 24 cm digitalitzades en format JPG amb una resolució de 300 dpi.
3.- Plànols que l’autor consideri imprescindibles per a la comprensió del treball en format JPG, amb una resolució de 300 dpi i mida mínima DIN-A4.
4.- Text descriptiu, en català, de màxim 1000 caràcters espais inclosos, en format .docx (Word). En el cas de superar aquesta extensió, es tallarà automàticament als 1000 caràcters.
5.- Un plànol o croquis de l’emplaçament o itinerari per tal de facilitar la visita del Jurat, si s’escau. Aquest document no es farà públic.

Tota la documentació serà digital i es penjarà al portal www.premisarquitecturagirona.cat, arxiu únic comprimit en format zip d’un pes màxim de 100MB.

JURAT
Enguany, el  Jurat que valorarà els projectes està format per João Mendes Ribeiro, com a president, i Fuensanta Nieto i  Michèle Orliac com a vocals. La tresorera de la Demarcació de Girona del COAC, Sílvia Musquera, actuarà com a secretaria sense vot.

TERMINI
El termini pel lliurament del material corresponent a la 25a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona serà des de la publicació d’aquestes bases fins a les 14.00 hores del divendres 27 de gener de 2023. No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini.

RECONEIXEMENTS
Premis del Jurat: el Jurat atorgarà els premis que consideri oportuns per a cada categoria designada.

Premi de l'Opinió: s’atorgarà un premi de l’opinió a l’obra més votada entre totes les obres presentades, mitjançant el vot electrònic des del portal web www.premisarquitecturagirona.cat

SELECCIONATS I PREMIATS
El dijous 27 d’abril de 2023 es donaran a conèixer les obres seleccionades, i el divendres 2 de juny de 2023, en un acte públic a la seu de la Demarcació de Girona del COAC, es descobriran els projectes premiats.

FONS DOCUMENTAL DELS PREMIS 
Les obres seleccionades i premiades d’aquesta nova edició passaran a formar part del fons documental digital que, any rere any, configuren una major base de dades. Actualment, amb més de 600 registres, permetent la consulta per llocs, tipologies i autors amb accés obert als professionals, investigadors i ciutadans. 

INFORMACIÓ
Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona:
Tel. 972 41 27 27 - De 9 a 15 hores  ! Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

Descarrega les bases en .PDF
 
 
20/12/2022
Tornar