Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Ajuntament de Sabadell

Nova plataforma de l'Ajuntament de Sabadell per al seguiment de llicències

Imatge: 
© Wikipedia
El passat 26 d’octubre, la Delegació del Vallès del COAC es va reunir amb l’Ajuntament de Sabadell per tractar continguts d’exercici professional i de caire municipal.

Per part de l'Ajuntament, a la reunió hi va assistir Adrián Hernández, tinent d’alcaldessa d’Urbanisme; Antoni Serra, coordinador de l'Àrea de Cohesió Territorial; Regina Dionisio, cap de la Secció de Control Edificatori, i Elisabet Germà, cap de la Secció d'Edificació. Per part del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Fermín Aparicio, delegat al Vallès, i un equip de 7 arquitectes, que de forma voluntària i a mode de grup de treball donaran seguiment a aquestes reunions amb l’Ajuntament i als temes que s’hi proposin.

Durant la reunió l'Ajuntament va presentar la nova plataforma telemàtica de seguiment de llicències. Es tracta d’un servei implementat per l’Administració Oberta de Catalunya (AOC), dins el Portal de Transparència, i que permet, mitjançant l’accés autoritzat prèvia identificació, visualitzar i fer un seguiment acurat de la informació referida a les dades i tramitacions de llicències. Cada tràmit que es faci tindrà un protocol de seguiment amb l’objectiu que el ciutadà o la seva persona representant pugui estar al corrent de l’estat de la seva llicència, accedir a la gestió documental d’aquell expedient i també mantenir un històric de la documentació adjuntada.

Mitjançant l’accés a la Carpeta Ciutadana, s’estableix un canal de relació directa entre la ciutadania i l’Ajuntament, de forma electrònica, durant qualsevol hora del dia i durant els 365 dies de l’any. L’objectiu d’aquesta plataforma és millorar l’atenció al ciutadà, fent-la més propera i àgil i millorar el nivell qualitatiu dels serveis al ciutadà.

3/11/2023
Tornar