Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Alfons Ollè i Coderch

L'arquitecte Alfons Ollè i Coderch, guardonat als premis EPSON I.P.A. 2023

Imatge: 
© Alfons Ollè i Coderch
L'arquitecte i fotògraf Alfons Ollè i Coderch, conegut al món de la fotografia com Ei POiNT, ha estat guardonat als prestigiosos EPSON INTERNATIONAL PANO AWARDS amb el Premi de Bronze.

El certamen, organitzat anualment per la multinacional japonesa, vol mostrar el millor catàleg de fotografies panoràmiques a través de les categories de natura i arquitectura.

Ollé ha participat en el concurs amb la imatge titulada “MUSIC SCHEET”, on hibridant inputs arquitectònics de Madrid i Barcelona i a través d’un format apergaminat, l’autor realitza un palimpsest sobre la façana de l’edifici Vallecas 51, dels madrilenys SOMOS Arquitectos, on hi transductalitza l'essència textural de la façana diurna del barceloní Olivia Balmes Hotel, edifici dels arquitectes Alex Ibañez i Sara Galman.

Aquest no és el primer reconeixement per a Ei POiNT, membre de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya, que ha celebrat més de 150 exposicions i ha estat publicat en webs com Lens Culture o UrbanNext. La seva obra ha estat reconeguda en més de 4.000 concursos internacionals de fotografia, com el Siena IPA o el Fine Art PA.

A casa nostra va presentar l'any 2019 l’exposició ‘MDD-BCN. The Architectural Match’, que es va poder gaudir a la Delegació del Vallès del COAC.

16/10/2023
Tornar