Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Oficina Tècnica de Rehabilitació
L'Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR) és un instrument al servei dels col·legiats i del conjunt de la ciutadania, per tal de facilitar la gestió dels ajuts destinats a la rehabilitació d'habitatges i regeneració de barris, amb l'objectiu que el màxim número de famílies es puguin beneficiar dels fons Next Generation.

Des de l'Oficina s'ofereix informació i assessorament sobre els ajuts convocats, i es revisarà la documentació tècnica per a la tramitació de les sol·licituds de subvenció corresponents al Programa 3 del Reial Decret 853/2021 (actuacions de rehabilitació als edificis).

L'Oficina neix amb l’objectiu de fer front als reptes actuals de renovació del parc edificatori existent a Catalunya i donar resposta als requeriments de sostenibilitat i eficiència energètica, no només davant les directrius i objectius europeus fixats per al 2030 i 2050, sinó davant del canvi climàtic global que pateix el nostre planeta, amb la voluntat de deixar un món millor com a tasca essencial i de servei de l’arquitecte cap a la societat.

Per a qualsevol consulta, pots posar-te en contacte amb l'Oficina Tècnica de Rehabilitació a través del correu electrònic otr.arquitectes@coac.net o del telèfon 93 306 78 03 (extensió 8). També pots consultar l'apartat de Preguntes Freqüents.
 

 

oficina tècnica de rehabilitació convocatòries i documents de suport jornades tècniques

Versió per a imprimirPDF version