Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Fornells Motor renova la col·laboració amb el COAC Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat dijous 8 de febrer, el cap de vendes de Fornells Motor SL, Adrià Brull, i el president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Marc Riera, van formalitzar la renovació del compromís de l’empresa gironina amb el COAC Girona per a la 26a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona.

Amb aquesta renovació de col·laboració, que suposa la cessió d'un Hyundai Staria pel trasllat del jurat durant la ruta d'avaluació de les obres presentades, Fornells Motor SL col·labora activament amb un dels actes culturals més importants que organitza la seu gironina del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per promocionar l’arquitectura contemporània de la província.

Fornells Motor SL s’uneix a Arcadi Pla SA, Arquia Banca, Ascensors Serra, Brecor, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, Hotel Ciutat de Girona, Grup Curanta, iGuzzini, IRSAP, Itisa, Jung, Palahí, Plantalech, Rehau, Technal, Terreal, i Riou.Vidresif; empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC en les activitats culturals i formatives.

Fornells Motor SL
Fornells Motor SL és una empresa líder en el sector de la venda i lloguer de vehicles de la marca Hyundai, amb una àmplia flota de vehicles que satisfà les necessitats de diverses indústries i sectors. Amb una presència destacada a la demarcació de Girona, Fornells Motor SL es compromet a proporcionar solucions de mobilitat eficients i de qualitat.

14/02/2024
Tornar