Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Architect@Work Barcelona

El COAC participa de nou a la fira Architect@Work Barcelona

Imatge: 
© Architect@Work Barcelona

Un any més, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya participa a la fira Architect@Work Barcelona. L'edició d'enguany, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), girarà al voltant del tema "Recursos Naturals".

L'Architect@Work es realitza des del 2003 a diferents ciutats europees amb l'objectiu de donar a conèixer les últimes tendències del sector, en un ambient distès que facilita el networking entre professionals i empreses. L'esdeveniment s'acompanya, a més, d'un programa d'actes paral·lels amb la participació de destacats ponents.

El COAC hi serà present amb un estand que vol destacar el paper de l'arquitectura per millorar la salut de les persones i l'eficiència energètica dels edificis. Per a això, comptarem amb la participació de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC, que oferirà informació sobre els ajuts dels Fons Next Generation per a la rehabilitació d'habitatges. A més, en el marc del programa d'actes de la fira, el Col·legi organitza la conferència 'Descarbonitzant l'Arquitectura', a càrrec d'Albert Cuchí.

Conferència del COAC: 'Descarbonitzant l'Arquitectura'
La descarbonització és un repte decisiu que afronta la nostra societat, i l'arquitectura no li és pas aliena: no hi haurà transició cap a una societat descarbonitzada sense un parc edificat energèticament eficient. La conferència, a càrrec d'Albert Cuchí, president de l'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AuS), se celebrarà el 16 de març a les 18 h, i vol mostrar com la descarbonització està canviant la nostra professió i com afrontarem el repte des d'un programa ambiciós que ens implica a tots, amb el rol de lideratge que hem d'assumir els arquitectes.

Amb la seva participació, el COAC vol continuar treballant perquè la professió sigui un actiu determinant. Amb aquest objectiu, i en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, el COAC ja va organitzar el passat mes de novembre la jornada "Descarbonitzant l'Arquitectura", amb gran èxit de participació.

Acreditacions gratuïtes
Els arquitectes col·legiats que estigueu interessats en visitar el saló, us hi podeu inscriure gratuïtament.

Per a més informació, visiteu el web d'Architect@Work Barcelona.
 
 

14/02/2023
Tornar