Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: "600 totxanes grogues. Cadaval & Solà-Morales"

Imatge: 
© Col·legi Arquitectes de Catalunya
La Demarcació de Lleida acull, fins al 3 de març, l'exposició "600 totxanes grogues. Cadaval & Solà-Morales: 40 projectes, 60 maquetes, 1 vídeo", una compilació de documents, maquetes de treball i projectes desenvolupats per l'estudi en els últims deu anys. 

La mostra s'acompanya d’un vídeo-documental sobre la feina del despatx, en el qual es mostren algunes obres i projectes en curs per il·lustrar els processos i les estratègies projectuals de la pràctica de Cadaval & Solà-Morales. El vídeo contraposa les lectures de professionals com Iñaki Abalos, Juan Herreros, Josep Lluis Mateo, Benedetta Tagliabue o Mauricio Rocha amb la visió dels usuaris dels espais dissenyats, per generar una visió transversal i polièdrica de l’obra de Cadaval & Solà-Morales.

Cadaval & Solà-Morales
 es funda a Nova York l'any 2003 i, dos anys més tard, es trasllada a Barcelona tot obrint una oficina satèl·lit a la Ciutat de Mèxic. El despatx ha obtingut múltiples reconeixements internacionals, incloent-hi entre d'altres el premi Joves Arquitectes del Col·legi d'Aquitectes de Catalunya, el premi Bauwelt (Munic), el Design Vanguard Award (Nova York), la menció d'arquitectura jove de la IX Biennal d'Arquitectura Espanyola (Madrid), La Medalla de Plata de la XI Biennal d'Arquitectura Mexicana (Ciutat de Mèxic), el Premi de la VIII Biennal d'Arquitectura Iberoamericana (Cadis) i el Premi FAD Internacional 2016.

L'exposició es podrà visitar al vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC fins al 3 de març de 2017.
Versió per a imprimirPDF version