Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició de la 7a Mostra d’Arquitectura del Vallès

La Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí presenta, des del 31 de gener fins al 24 de febrer, la 7a Mostra d’Arquitectura del Vallès, que exposa les obres presentades i seleccionades que s’han construït en l’àmbit territorial de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Aquesta Mostra recull les obres finalitzades entre el 2011 i el 2015, un període de temps marcat per una profunda crisi econòmica, en què ha quedat palesa l’enorme dificultat per impulsar, desenvolupar i resoldre projectes i obres, i en què l’esforç, la tenacitat i la imaginació han estat dels pocs recursos de supervivència que els arquitectes hem tingut a l’abast.

Per altra banda, aquesta 7a Mostra inclou també, i per primera vegada, un espai anomenat Altres Modalitats, que ha permès posar en valor i divulgar les capacitats diverses que els arquitectes posen en pràctica, al marge de l’edificació i l’urbanisme.

També s’hi recull la primera edició del Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, que escull les millors solucions tant en l’àmbit urbà com en el periurbà de la ciutat de Terrassa. 


Versió per a imprimirPDF version