Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició de fotografies de l’Arquitectour Lleida

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L'11 de desembre es va inaugurar al Cafè del Teatre Escorxador de Lleida l'Exposició de fotografies d'Instagram realitzades en el marc de l'Arquitectour Lleida, organitzada per la Demarcació de Lleida del COAC amb la col·laboració d’Igers Lleida. 

L'Arquitectour Lleida va tenir lloc els dies 3 i 4 d'octubre i va consistir en un seguit de rutes guiades per edificis i punts alts de la ciutat de Lleida, habitualment no visitables, organitzades per la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes.

L’exposició, que es podrà visitar fins el 6 de gener de 2016, està formada per una selecció de 50 de les prop de 200 fotografies compartides a Instagram pels participants a les visites amb l’etiqueta #arquitectour_lleida.

Veure cartell de l'exposició.

Les xarxes socials i la fotografia van tenir un paper rellevant en aquesta primera edició de l’Arquitectour Lleida. Amb la col·laboració del col·lectiu Igers Lleida, es van organitzar dues activitats relacionades amb Instagram: un taller de fotografia per a Instagram i l’Instawalk.

A l’Instawalk, que va tenir lloc el 3 d’octubre, es va comptar amb la presència dels instagramers especialitzats en fotografia d’arquitectura @gretaway, @stoptheroc, @oriolvm i @ensanx, que sumen més de 270.000 seguidors en total. 


Versió per a imprimirPDF version