Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

"Europa, Europa": Office Kersten Geers David Van Severen

Imatge: 
© Rafa Mateo
El 26 de gener a les 19 h arrenca el cicle Europa, Europa, comissariat per l'arquitecte i editor Moisés Puente. En aquesta primera sessió, s'impartirà una conferència de l'estudi belga Office Kersten Geers David Van Severen, presentats per MAIO.

L'estudi Office Kersten Geers David Van Severen va ser fundat l'ant 2002 a Brusel·les pels arquitectes Kersten Geers i David Van Severen. En el seu treball no es fa distinció entre els edificis i els projectes teòrics. Malgrat la seva curta edat, l'estudi s'ha consolidat com un dels més famosos del seu país i una de les veus més originals dins el panorama europeu. Encara que les seves primeres obres van ser construïdes a Bèlgica, sempre s'han presentat a concursos internacionals. La seva obra ha estat publicada en nombroses revistes i llibres internacionals, i han estat objecte d'una monografia per part de la revista barcelonina 2G (2012) i El Croquis (2016). El 2008 van rebre el Premi Nacional d'Arquitectura de Bèlgica i el 2010 el Lleó de Plata de l'XXI Biennal de Venècia d'Arquitectura. 

Kersten Geers
(Gant, 1975) va estudiar Arquitectura a la Universiteit Gent i a l'Escola d'Arquitectura de Madrid (ETSAM), titulant-se en la primera. Va treballar en els estudis de Maxwan i Neutelings Riedijk a Rotterdam. Ha estat professor a la Universiteit Gent i l'EPFL (Lausanne), i professor convidat a la Columbia University (Nova York), l'Accademia di Architettura (Mendrisio) i Harvard University. És soci fundador de la revista San Rocco, i ha publicat nombrosos articles per a diversos llibres i revistes.

David Van Severen
(Gant, 1978) va estudiar Arquitectura a la Universiteit Gent i a l'Escola d'Arquitectura de Madrid (ETSAM), titulant-se en la primera. Va treballar en els estudis de Stéphane Beel, de Xaveer De Geyter i a l'Atelier Maarten Van Severen. Ha estat professor i crític convidat a l'Academie van Bouwkunst (Amsterdam), la TU Delft, el Berlage Institute (Rotterdam), l'Escola d'Arquitectura de Versalles i la Harvard University.

Veure el vídeo:
Versió per a imprimirPDF version