Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El projecte d’intervenció a Punta Falconera, premi COAC d’Arquitectura 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 2 de juny, la sala d’actes de les facultats d’Infermeria i Medicina de la Universitat de Girona (UdG), va acollir l’acte de lliurament de la 23a edició dels Premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat del Consell Social de la UdG. Entre els diversos guardons hi ha el Premi COAC d’Arquitectura que, en aquesta edició, ha estat pel treball Projecte d’intervenció a Punta Falconera, de l’alumna Anna Taulera, de l’Institut Cap Norfeu de Roses. En el mateix acte van ser guardonats deu estudiants més en les categories restants pertanyents als àmbits d’humanitats; ciències socials; ciències; tecnologia; medicina; innovació industrial; arts visuals i escèniques i salut i esport.
 

Els guanyadors d’enguany obtenen un ajut per l'import dels crèdits matriculats en el primer any d'alguna de les titulacions oficials ofertes per la Universitat de Girona, per al curs acadèmic 2022-2023, fins a un màxim de 1.800 euros, en el cas que l'estudiant no tingui matrícula gratuïta, o una reducció equivalent al preu públic en la matrícula als centres adscrits a la UdG EUSES i Escola Universitària ERAM. A més, es difondran els treballs i es farà una aportació econòmica per adquirir llibres, música, material educatiu o informàtic repartida entre l’estudiant, el tutor i el centre de secundària on s’ha dut a terme el treball. 

Un treball ben desenvolupat i estructurat
El jurat, format pels membres de la Junta directiva i els cap de servei de la Demarcació de Girona del COAC, va decidir premiar el treball dedicat a la Punta Falconera perquè extreu conclusions sintetitzades, ben fonamentades, a partir d’un treball de camp basat en el coneixement i la vivència del mateix lloc, complementat amb la cerca de dades, la bibliografia i les fons consultades. El jurat també destaca la qualitat de la maqueta amb el seu estudi topogràfic i la proposta on, amb poca intervenció, resol l’objectiu plantejat.

9/06/2022
Tornar