Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Model. El Festival d'Arquitectures de Barcelona

El COAC i l’Ajuntament de Barcelona impulsen ‘Model’, el nou Festival d’Arquitectures de Barcelona

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
‘Model’ és el nom del nou Festival d’Arquitectures de Barcelona que el COAC i l’Ajuntament de Barcelona impulsen conjuntament. Les dues institucions el van presentar el passat 24 de febrer amb la presència de Janet Sanz, tinenta d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, i Assumpció Puig, degana del COAC.

Amb un equip de direcció artística integrat per les arquitectes Eva Franch i Gilabert i Beth Galí i l’investigador cultural José Luis de Vicente, MODEL 0.1 serà la primera edició d’aquest nou festival i se celebrarà del 5 al 15 de maig en diferents localitzacions, fet que posicionarà Barcelona en l’esfera internacional com a espai de diàleg entre els desitjos locals i les aspiracions globals.

Un festival amb vocació internacional

Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona neix amb la vocació de ser un esdeveniment anual que portarà la ciutat fins a la capitalitat mundial de l’arquitectura l’any 2026 i transformarà l’espai urbà que ens envolta en un fòrum de trobada per a líders de pensament d’arreu del món i en una festa per a la ciutadania en què la reflexió, l’experimentació i la celebració aniran plegades.

Com participar-hi?
El festival vol comptar amb la complicitat i participació d’entitats i agents de la ciutat. Per això i amb l’objectiu de completar l’ambiciós calendari de propostes dels directors de la cita, es poden enviar propostes d’activitats fins al 25 de març. 

Les activitats suggerides poden ser en format presencial, híbrid, per a ràdio, televisió, xarxes, internet, mòbils i realitat augmentada i han de buscar reimaginar col·lectivament allò que compon la ciutat: des de la petita escala de la retrobada domesticitat fins a la gran escala de l’espai públic i els reptes de futur que es plantegen.

3/03/2022
Tornar