Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dj, 29 setembre fins Dj, 06 octubre
Dijous de 15:00 h a 19...

Obertes les inscripcions per al curs de certificació...

Obertes les inscripcions per al...

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Visita d'obra edifici  Slow

Visita d'obra edifici Slow

La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 9 de juny, una visita d’obra a l’edifici Slow de Sant Cugat del Vallès, dissenyat per BailoRull Arquitectura amb l'assessorament de HAUS HealthyBuildings. El guiatge va estar a càrrec de Joel Vives, director tècnic de HAUS, i d'Eulàlia Figuerola, arquitecta responsable de l'Àrea de Sostenibilitat. 

El repte d'aquest projecte ha estat construir un edifici d'oficines que respongui a les condicions urbanes del seu emplaçament maximitzant, a la vegada, les condicions de salut i sostenibilitat dels seus habitants. 

El disseny de BailoRull Arquitectura té l'habilitat d'incorporar tots els criteris de sostenibilitat i salut en un edifici de gran qualitat estètica i bellesa, amb grans espais lluminosos, materials agradables i flexibles. Compta amb 8 plantes en les quals a més d'espai d'oficines hi ha serveis d'ús comú com a sales polivalents, una coberta enjardinada i accessible en la primera planta, menjador i espais interiors i exteriors destinats a activitats relacionades amb el benestar. 
  
L'edifici comptarà amb dues certificacions que constaten l'esforç realitzat en tres dels eixos que el vertebren: Certificació DGNB i VERDE. 

 

Versió per a imprimirPDF version