Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premi Manuel de Solà-Morale

Premi Manuel de Solà-Morales. El disseny urbà com a artesania. Coneixement i projecte per a la ciutat

Imatge: 
Premi Manuel de Solà-Morale

En el marc del lliurament de la 4a edició del Premi Manuel de Solà-Morales, se celebra una conferència a càrrec del president del jurat, Vittorio Magnago Lampugnani, coorganitzada pel Laboratori d’Urbanisme de Barcelona (LUB) del Departament d’Urbanisme ETSAB UPC i el Centre Obert d'Arquitectura.

Magnano  és arquitecte, teòric de l'arquitectura i historiador de l'arquitectura, així com professor emèrit d'Història del Disseny Urbà a l'Institut Federal Suís de Tecnologia de Zuric (ETH Zurich). Nascut a Roma, Itàlia, practica i promou una forma d'arquitectura formalment disciplinada, clàssica atemporal i estèticament sostenible. És també autor i editor de diverses obres aclamades d'història i teoria de l'arquitectura, i les seves idees són àmpliament citades. Els seus projectes urbans més importants son el Campus Novartis, a Basilea, i el barri Richti, proper a Zurich.

Amb la col·laboració de Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori DUOT,  Àrea Metropolitana de Barcelona, Fundación Arquia i COAC.

Premi Europeu Manuel de Solà-Morales
Aquest premi reconeix cada dos anys les millors recerques universitàries en el camp de la urbanística per obtenir el grau de doctor (PhD). S'hi poden presentar aquelles tesis doctorals que tenen l’urbanisme com a fons de la seva recerca, presentades en una universitat i llengua europea. El premi honora la memòria del professor i arquitecte Manuel de Solà-Morales i Rubió (1939- 2012) i és una iniciativa acadèmica de l’ETSAB. El Laboratori d’Urbanisme de Barcelona que Solà-Morales va fundar l’any 1968 assumeix l’organització, vetlla pel desenvolupament del premi i facilita la màxima difusió dels treballs guardonats.

Versió per a imprimirPDF version