Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Les dones fem obra

Imatge: 
© Freepik
El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades “Les dones fem”. Sota el títol “Fem Obra”, el proper dilluns 29 de novembre a les 16:30h es podrà assistir a la taula rodona i posterior networking sobre les vivències de les dones al món de l’obra.

L’objectiu de la sessió és compartir la visió que tenen les dones en els diferents rols del procés d’obra. L'acte serà presentat per Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, i comptarà amb la participació de:

Cristina Mora, arquitecta, vocal de la Junta Directiva de Barcelona del COAC i sòcia-fundadora del despatx d’arquitectura 08023
Natalia Crespo, arquitecta tècnica, comptadora del CAATEEB i treballa a SGS TECNOS, SA
Laura Prados, CEO arquitecta i project manager de Kippis On
Yolanda Bravo, gerent i administradora de Gabinet Tècnic ’Arquitectura Europa, SA. (GTA Europa)
Maika Ramos, arquitecta tècnica cap d’obra a Certis Obres i Serveis

A continuació de la taula rodona comptarem amb intervenció de Mercè Polo, gerent del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques, qui presentarà les conclusions de l’estudi “Mujeres en el sector de la Construcción” realitzat per l’Obervatorio Fundación Laboral de la Construcción.

L’acte finalitzarà amb un  espai de trobada entre els assistents, amenitzat amb un petit refrigeri, i durant el qual es podran compartir experiències.

Inscripcions per assistir-hi
La sessió serà presencial a la Sala Mirador del COAC (Plaça Nova, 5, 08002, Barcelona).
És necessària la inscripció prèvia.

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".
Versió per a imprimirPDF version