Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada a Girona: Presentació del nou Codi d'Accessibilitat de Catalunya

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb motiu de l’entrada en vigor durant el primer trimestre de 2024 del nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya (decret 209/2023, de 28 de novembre), el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya impulsa la seva presentació en el conjunt del territori. En el cas de la província de Girona, la sessió s’ha programat pel dilluns 18 de març de 2024, de 16 a 17.30 hores, a l’Auditori Josep Irla de Girona.

En aquesta sessió, l’experta en matèria d’accessibilitat Amaia Larrañaga explicarà, des d’una visió general, el què conté el Codi d’Accessibilitat de Catalunya, les característiques, especificitats i continguts principals. La voluntat del Departament és fer arribar a les màximes persones possibles tant de les administracions públiques, com als tècnics i professionals implicats de cada territori i àmbit d’acció, el contingut del nou Codi.

Amaia Larrañaga Praderas

És interiorista especialitzada en accessibilitat i disseny per a tothom. Formada a la Llotja i a DIAC. És professora del Postgrau en Accessibilitat de la UIC a Barcelona, i Màster en “Accessibilitat per a Smart City” de l’ONCE, compte amb experiència en aquest camp en més de 25 anys fent projectes amb aquesta vessant en importants empreses i equipaments de salut.

Llista d'espera
Per entrar a formar part de la llista d'espera cal que enviïs un correu a cultura.gir@coac.net o trucar al telèfon 972 41 27 27 - ext. 3.

Organitza:

Col·labora:
  

Versió per a imprimirPDF version