Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Jornada 'Ajuts i programes per a la rehabilitació d'edificis'

Imatge: 
© ObRE
L’objectiu de la jornada 'Ajuts i programes per a la rehabilitació d'edificis' que tindrà lloc el dijous 16 de juny, de 9.30 a 11.30 hores, és explicar de forma clara, didàctica i concisa quins programes i ajuts tenim a l’abast en cas de realitzar una rehabilitació, tant pel que fa als Ajuts Next Generation, com d’altres dels quals ens podem beneficiar i desconeixem la seva existència.
 

La jornada comença detallant els Fons Next Generation, que són els que ara mateix tenen més repercussió mediàtica. En aquest sentit, tots n’hem sentit parlar, però... Sabem com funcionen? Quins requisits hem de complir per poder accedir-hi? Per on hem de començar, quin és el primer pas? Quin és el procés a seguir? On hem d’anar per informar-nos? 

Dins de l’explicació dels Next Generation, des del Col·legi d’Administradors de Finques ens presentaran, de primera mà, el funcionament de les Oficines de la Rehabilitació, que són les encarregades de gestionar aquest fons.  

A més dels ajuts relacionats amb els fons Next Generation, saps que hi ha altres programes i ajuts en funció del tipus, ús i el lloc on es trobi l’immoble? A continuació, n’explicarem els més rellevants. 

A la ciutat de Girona hi ha el programa EDIFICAT, amb l’objectiu principal d’assessorar i acompanyar al ciutadà en el procés de la rehabilitació energètica dels habitatges o locals. 

A la Garrotxa i altres comarques, hi ha el programa Garrotxa Domus que fomenta la rehabilitació energètica d’habitatges; ofereixen assessorament tècnic en el procés de rehabilitació, l’acompanyament en la gestió administrativa i l’explicació de subvencions i finançament per a dur a terme les obres.

Finalment, també es presentaran els Ajuts Leader que es localitzen als municipis rurals, i tenen la voluntat de fomentar inversions i projectes que generin activitat econòmica, creació d’ocupació, retorn de talent jove i l’aposta per protegir el medi ambient, entre d’altres. 

La jornada conclourà amb una intervenció per part del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona (APIs), sobre la incidència de la certificació d’eficiència energètica en les compravendes i en els lloguers.  

Esperem que aquesta jornada serveixi per aclarir els dubtes i donar a conèixer els programes i ajuts que ara mateix hi ha a l’abast per tal de desenvolupar una rehabilitació. Està enfocada per a la ciutadania en general, però en  especial, per als APIs i Administradors de Finques, doncs moltes vegades són el primer contacte amb el ciutadà i, per tant, és rellevant que estiguin informats de tots aquests programes i ajuts. 

Aquesta jornada formativa està organitzada per l’Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona, el Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona i el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona. 

Programa de la jornada Més informació

INSCRIPCIONS OBERTES SEGUIMENT PRESENCIAL
Jornada gratuïta amb inscripció obligatòria a través d'aquest formulari.

La jornada també es podrà seguir a través del Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.

Organitza: 
Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona
Col·legi d'Administradors de Finques de Girona
Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona

Versió per a imprimirPDF version