Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Exposició ' Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid', a Figueres

Imatge: 
© Fons Ferran Galí. AHCOAC

Després del seu pas per la sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’exposició Fons d’Arxiu: Projectes Dibuixats: Ignasi Bosch - Joan Maria de Ribot - Jeroni Moner - Ferran Galí - Manuel Martín Madrid, que forma part del cicle Col·lecions de l’Arxiu Històric del COAC, inicia la seva itinerància dividida entre els espais expositius de les delegacions Garrotxa-Ripollès i Alt Empordà del COAC, ubicades a Olot i Figueres, respectivament. 

La mostra és una oportunitat única per veure una selecció de projectes de les darreres incorporacions al fons de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del COAC corresponents a l’arquitectura de la segona part del segle XX. Així, a la seu de Figueres s’hi exposen els dibuixos dels fons Jeroni Moner, Ferran Galí i Manuel Martín Madrid

De les peces que formen part de l’exposició de Figueres en destaquem del Fons Jeroni Moner els dibuixos de la Rehabilitació de Sant Domènec de Castelló d’Empúries que realitzà amb Arcadi Pla. També destacar l’annex d’habitatge a Port de la Selva de l’arquitecte Ferran Galí i els esbossos dels accessos a la factoria Callís de Manuel Martín Madrid.

EMPRESES QUE DONEN SUPORT
Aquesta exposició ha estat possible gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung i iGuzzini, com a patrocinadors principals; Compac, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors.

Versió per a imprimirPDF version