Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle MARQ 2023/2024. Conferència de Pablo Garrido

Imatge: 
© Adrià Goula
El dijous 9 de novembre de 2023, a les 17 hores, la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la tercera sessió del cicle MARQ 2023/2024, amb la conferència de Pablo Garrido titulada ‘Vint-i-quatre finestres i una porta’.


En aquesta nova edició, el cicle organitzat conjuntament amb el Departament d’Arquitectura, Enginyeria i Construcció de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona i el Patronat de la Politècnica, té com a fil conductor la ciutat de Girona i els seus límits.

Pablo Garrido Torres
És doctor arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya (2015), i arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya (1991). Des del 2001, és el director de Tecnologia de b720 Fermín Vázquez arquitectos.

En el camp de la docència, des de 1999 és professor del Departament de Tecnologia de l’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya. És professor convidat en diversos cursos i màsters sobre tecnologia de la construcció, i autor de diversos articles científics i publicacions sobre arquitectura i construcció.

Versió per a imprimirPDF version