Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Cicle de Visites Tècniques del XlVè Curset. Lluís Domènech i Montaner. Visita a Canet de Mar

Imatge: 
© AADIPA
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 14 de maig, una visita a l’obra domenequiana de Canet de Mar, a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”.

Visitarem la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, acompanyats per l’arquitecta Alba Farré, arquitecta municipal de Canet de Mar amb qui també passejarem pel nucli històric observant altres edificis del mateix Domènech. 

A continuació visitarem el Castell de Santa Florentina amb la historiadora Maria Manadé i dinarem al Restaurant del Santuari de la Misericòrdia, obra de Puig i Cadafalch.

Finalment visitarem el Teatre Odeon, construït per Rafael Masó i Valentí entre 1920 i 1924, acompanyats per Xavier Fabré, arquitecte autor de la rehabilitació.

Consulteu el programa detallat de la jornada.

El cost de la visita és de 40€ per als membres de l’AADIPA i de 44€ per a la resta d’assistents. El preu inclou entrades als edificis a visitar i el dinar.

La visita requereix inscripció prèvia (fins a les 12:00 h del migdia del dijous 12 de maig).
Versió per a imprimirPDF version