Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

CANCEL·LAT! Campus Professional amb LedsC4: Projectes lumínics

Imatge: 
@LedsC4
La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb l'equip de Màrqueting i el departament de Projectes Lumínics de l'empresa LedsC4, una Jornada Professional adreçada als arquitectes i professionals del sector de la construcció, on es parlarà sobre la millor il·luminació segons la funcionalitat i tipologia de cada espai, per tal que els professionals la puguin aplicar als seus projectes.

La il·luminació de qualitat millora els espais a través de l’emoció i el confort. Durant els últims 50 anys, LedsC4, companyia catalana amb seu a Torà, s’ha dedicat a desenvolupar una cultura de la llum en la qual el disseny, la tecnologia i la sostenibilitat s’uneixen per oferir la millor solució per a projectes d’interior i exterior.

Les persones passen el 90% del temps en espais tancats amb llum artificial, rebent només el 10% de llum natural. Una llum de qualitat aporta benestar a la vida diària adaptant el lloc que ocupem a les nostres necessitats biològiques, físiques i psicològiques. Una il·luminació adequada millorarà la nostra vida.

La xerrada prevista per dijous 30 de novembre a les 17.00 h. ha quedat cancel·lada. Us informarem de properes dates.
PREGUEM DISPENSEU LES MOLÈSTIES.Versió per a imprimirPDF version