Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sota Picasso. Vine a dibuixar Barcelona per a Picasso!

Imatge: 
Julián García
Amb motiu de l'Any Picasso i de la propera exposició "Picasso, l'urbanisme i la síntesi de les arts", el COAC organitza un taller participatiu dirigit per l’arquitecte, muralista i pintor Julián García. Aquesta activitat forma part del Barcelona Dibuixa 2023, una iniciativa que impulsen l'Ajuntament de Barcelona i el Museu Picasso.

Molts anys després d'exiliar-se a París, Picasso torna a la ciutat de Barcelona, que troba molt canviada. A més, mai va arribar a veure els frisos que va dissenyar per a la seu del COAC. Durant el taller, entre tots els participants construirem una narració gràfica per orientar-lo per la ciutat.
Al costat d’un retrat gegant de l'artista, fet per Julián García, els participants podran dibuixar els seus espais preferits de Barcelona –la seva casa, l'escola, un parc, una biblioteca...–, de la manera que se sentin més còmodes –planta, alçat, secció, perspectiva, amb escala o sense...–, seguint les passes del cubisme i conformant un paisatge urbà tan heterogeni com la mateixa ciutat.

Per dur a terme aquesta acció efímera, es faran grups d'unes 14 persones de totes les edats per poder dibuixar, per torns, els edificis o llocs que es vulguin plasmar. 

Vine al COAC el 29 d'octubre, entre les 10 i les 15 h, i participa en el taller!

Versió per a imprimirPDF version