Una imatge de la construcció feta amb bambú a l'institut Josep Lluís Sert

Participa a l'Arquitectura a les Aules de la Setmana d'Arquitectura 2021!

Imatge: 
© Setmana d'Arquitectura 2020. Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Per tercer any consecutiu, obrim una nova convocatòria d’Arquitectura a les Aules, un programa de tallers d’arquitectura a les escoles que el COAC organitza durant la Setmana d’Arquitectura, que el 2021 se celebrarà entre el 6 i el 16 de maig. 

La nova edició d’‘Arquitectura a les Aules’ oferirà tallers i xerrades perquè els alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la Demarcació de Barcelona que ho vulguin puguin observar, pensar i actuar seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat. 

Com funciona?
Els arquitectes o estudiants d’arquitectura que ho desitgin poden apuntar-se per formar part d’Arquitectura a les Aules fins al 31 de gener de 2021 a través del formulari. 

Durant el mes de març, es donaran a conèixer les parelles d’arquitectes i centres educatius, per tal que ambdues parts es posin en contacte i puguin acordar una proposta d’activitat que s’adequï a una temàtica d’interès pel centre i al nivell educatiu dels alumnes.

Tots els tallers se celebraran durant les dates de la Setmana d’Arquitectura i tindran una durada de dues hores dins l’horari lectiu.

Treballes a una escola o institut i hi estàs interessat?
Els centres educatius ja poden fer la sol·licitud al Consorci d’Educació de Barcelona per apuntar-se a la Setmana d’Arquitectura 2021. Per fer-ho, cal emplenar el formulari de sol·licitud.

Tres anys de tallers per apropar l’arquitectura a infants i joves
El 2018, el COAC va posar en marxa ‘Arquitectura a les Aules’ dins del programa ArquiEscola amb la voluntat d’apropar aquesta disciplina a infants i joves, tal com recull la Llei d’Arquitectura. El 2019, fins a 65 escoles s’hi van sumar amb la participació de 4.000 alumnes, les activitats dels quals es poden veure a 'Arquitectura a les Aules 5.0'

Aquest 2020, la COVID-19 va obligar a reconvertir els tallers en propostes online, que podeu recuperar al nostre canal de Youtube.


16/12/2020
Tornar