Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La imatge promocional del BARQ Festival

Neix el BARQ Festival, el primer festival de cinema sobre arquitectura de l'estat espanyol

Imatge: 
© BARQ Festival

La productora audiovisual d’arquitectura Nihao Films, amb la col·laboració del COAC, ArquinFAD i la Fundació Mies van der Rohe, impulsa la primera edició del BARQ Festival, el primer certamen internacional de cinema sobre arquitectura de l'estat espanyol. 

El festival té com a objectiu aprofitar el poder social del cinema per difondre els principis bàsics de l’arquitectura. D’aquesta manera, s’espera aconseguir que la disciplina sigui un espai més accessible per a la ciutadania i situar Barcelona com a nucli central del sector dins el panorama mundial.

En el certamen, que es desenvoluparà durant la Setmana d’Arquitectura de Barcelona, s’hi poden presentar tots aquells documentals que tinguin com a eix temàtic central l’arquitectura, l’interiorisme o la ciutat. D’entre les obres presentades, el jurat escollirà 12 llargmetratges documentals i 20 curts documentals, que es projectaran als Cinemes Girona, a la Filmoteca de Catalunya, al Disseny Hub i en format online a través de Filmin.

El termini de presentació de les obres finalitza el dia 8 de febrer i s’acceptaran totes les creacions posteriors a l’1 de gener de l’any 2019, sigui quin sigui l'espai geogràfic on hagin estat produïdes.

Amb aquesta activitat, l’organització preveu crear sinergies entre els arquitectes i els diferents professionals lligats al sector audiovisual. Per això, cada projecció anirà seguida d’una xerrada de 30 minuts si la situació epidemiològica ho permet, i es confia en la celebració de quatre BARQ Talks i  una sèrie de debats dirigits per personalitats destacades dins el món de l’arquitectura i el cinema.

Consulta les bases completes de la convocatòria.

Inscriu-t’hi.

 

5/01/2021
Tornar