Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sessions d'Urbanisme Comparat: Israel

Imatge: 
© Pixabay (reijotelaranta)
L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) reprèn les sessions d’Urbanisme Comparat. La propera sessió del 7è cicle de conferències estarà dedicada a Israel, i tindrà lloc el dijous 17 de maig a les 19 h, a càrrec de l'arquitecta Anat Chervinsky.

El projecte israelià | Visió vs Realitat
La sessió es centrarà en donar a conèixer el "projecte israelià" i les directrius del planejament urbà i territorial a Israel, des de l'establiment de l'estat (l’any 1948) fins avui, 70 anys després. Presentarà els reptes, mètodes i instruments del planejament al país, que va multiplicar la seva població gairebé per 10 al llarg de la seva història, i segons les previsions demogràfiques, es convertirà en les pròximes dècades en un dels països més poblats del món.

Anat Chervinsky
La conferenciant és arquitecta (ETSAB, 2003) i Màster Oficial de Recerca en Urbanisme (DUOT, ETSAB, 2017). Viu a Israel, on va tornar l’any 2010, després d'una estada d'una dècada a Barcelona. Des de 2015 és enginyera municipal de Kfar Saba, ciutat intermèdia de 108.000 habitants a la metròpolis central d'Israel, on dirigeix el camp de planejament urbà, infraestructures i construcció pública.
Versió per a imprimirPDF version