Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Diàlegs tècnics: Què volem dir quan diem mosaic?

Diàlegs tècnics: Què volem dir quan diem mosaic?

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona

El dia 28 de novembre a les 18 h tindrà lloc una nova sessió del 7è Cicle de Diàlegs Tècnics sobre el Patrimoni Arquitectònic, que portarà per títol "Què volem dir quan diem mosaic?"

Aquesta sessió ha esta organitzada pel Servei d'Arqueologia de l'Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA).

S'explicarà el projecte participatiu "El mosaic del meu barri", que ha estat un assaig  absolutament novedós per a descobrir els mosaics de Barcelona i comprovar, alhora, l'interès per la seva salvaguarda i conservació. Sovint dir "mosaic" a Barcelona és parlar d'hidràulics. Però de mosaics en tenim de moltestipologies i materials, fent la funció de paviments i també de revestiments arquitectònics, amb qualitats i textures sovint ben sorprenents.

El conjunt de xerrades que us presentem el dimecres dia 28 de novembre vol donar a conèixer un patrimoni on art i funcionalitat es combinen i defineixen la ciutat i el temps. Entendre Barcelona, també a partir dels mosaics és un exercici interessant i necessari per abordar la intervenció d’aquestes peces.

Programa

Recupera la sessió en vídeo:

 

Organitza:

 

Versió per a imprimirPDF version