Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Club de Lectura. "Quaderns de Recerca en Urbanisme: Mobilitat"

Imatge: 
© AAUC

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) us proposa una nova sessió del Club de Lectura. El proper dimarts 4 de desembre, parlarem sobre la relació entre espai públic i mobilitat.

Recordem que cada sessió del Club de Lectura se centra en un text escrit, ja sigui en format article, manifest, publicació, tesi doctoral o altres. La concurrència de diferents professionals converteix cada sessió en una jornada única, una oportunitat per compartir idees i reflexions al voltant de l’urbanisme de les nostres ciutats i territoris.

Aquest cop us proposem la lectura del setè número de la revista QRU (Quaderns de Recerca en Urbanisme), titulada “Espais de la mobilitat”, en la qual diferents articles reflexionen sobre la mobilitat a les ciutats des de la perspectiva del vianant. Podeu llegir els articles complerts d’aquest número a través d'aquest enllaç.

Abans del debat entre alguns dels autors dels articles, Joaquim Sabaté presentarà la revista QRU, que és una iniciativa del Grup d’Investigació en Urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Prèviament, David Martínez presentarà Ca l’Alier (Carrer Pere IV, 362 de Barcelona), l’edifici que acollirà aquesta sessió, recentment rehabilitat i que, gestionat per Bithabitat, es vol posicionar com el nou Centre d’Innovació Urbana de Barcelona.

Gaudiu de la lectura i us hi esperem el proper dimarts 4 de desembre a les 18:30 h.

Les places són limitades. Es prega inscripció prèvia.

Veure la invitació

Organitza:

    

Versió per a imprimirPDF version