Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Trobada anual d'Arquitectes del Vallès

Trobada anual d'Arquitectes del Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Ajuntament de Rubí celebren, el 10 d’abril, la Trobada anual d’Arquitectes del Vallès.

Enguany, l’acte se es durà a terme al Celler Cooperatiu de Rubí, edifici modernista dels anys 20, obra de l’arquitecte català Cèsar Martinell. Aquest Celler va ser rehabilitat el 2007 per l’arquitecte Joan Albert Adell, recuperant d’aquesta manera una obra emblemàtica per a la ciutat.

La trobada començarà a les 19 h amb una visita guiada al celler. Seguidament, a les 20 h, es durà a terme la conferència “La centralitat de Catalunya, o el Vallès com a ciutat productiva”, a càrrec de l'arquitecte urbanista Manel Larrosa.

En acabar la conferència s'obrirà un torn obert de preguntes, amb la participació de representants de la Universitat Politècnica; cambres de Comerç de Sabadell i Terrassa, patronals CECOT, CIESC, UEI; associacions B-30, Fem Vallès, els principals Ajuntaments de la comarca, col·legis professionals, etc., per tal que es pugui reflexionar sobre el futur del Vallès pensat com a terreny propici per a la col·laboració i sinergia territorials.

Al final de l'acte hi haurà un petit refrigeri entre els assistents. 

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja sigui trucant al 93 731 59 80, enviant un correu electrònic o mitjançant el formulari d'inscripció.

El Celler Cooperatiu està situat al carrer Pintor Coello / Garcia Lorca (08191 de Rubí). Vegeu el plànol de situació.

 

 

 
 
7/04/2014
Tornar