Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Prorrogada la 4a Mostra d'Arquitectura del Maresme

Prorrogada la 4a Mostra d'Arquitectura del Maresme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Mataró convoquen la 4a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 13a edició dels Premis Puig i Cadafalch i el 1r Premi Puig i Cadafalch del Maresme amb l’objectiu de posar en valor i difondre la bona feina realitzada en el camp de l'arquitectura per tots aquells agents implicats en fer-la possible: tècnics, promotors i constructors.

A la 4a Mostra del Maresme s'hi poden adscriure obres per a les modalitats següents: obra nova, rehabilitació i/o addicions de promoció pública; obra nova, rehabilitació i/o addicions de promoció privada; intervencions de restauració en el patrimoni; intervencions en espais exteriors; intervencions en espais interiors; i planejament.

La 13 edició dels Premis Puig i Cadafalch premiarà treballs acabats a Mataró segons les modalitats d'obra arquitectònica; obra nova; interiorisme i restauració.

El 1r Premi Puig i Cadafalch premiarà la millor obra de recuperació del patrimoni arquitectònic que s'hagi fet a la comarca.

Les obres guanyadores se seleccionaran novament entre aquelles que s'hagin presentat a la Mostra d'Arquitectura del Maresme.
S'hi poden presentar les obres finalitzades entre l’1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2013. 

El termini d’inscripció i presentació de la documentació s'ha ampliat fins el 31 de maig de 2014.


El programa Mostra d'Arquitectura Catalana és una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya adreçada a fer visible la tasca dels arquitectes arreu del territori català, així com a defensar i impulsar la manera certa amb què participem en la vida dels ciutadans i en la cultura del nostre país, construint-la obra a obra, dia a dia.

El programa Mostra d'Arquitectura Catalana neix, a través de la Taula de Mostres, en el si del COAC, recollint l'herència de les Biennals, Triennals, Mostres i Premis d'Arquitectura organitzats per Demarcacions i Delegacions col·legials durant més de 15 anys, basant la seva organització i gestió en eines NTIC i entorns web.

Consulteu les bases
Preguntes freqüents
Inscriviu-vos

14/03/2014
Tornar