Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova eina de visió global per al cercador documental de l'OCT

Nova eina de visió global per al cercador documental de l'OCT

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des de l’Oficina Consultora Tècnica, OCT, s’ha creat una “eina” amb voluntat de recuperar la visió global de l’organització del conjunt dels documents mitjançant una matriu que permet visualitzar la temàtica i la tipologia dels diferents continguts.

Aquesta matriu complementa les prestacions que actualment ofereix el Cercador documental, amb més de 400 documents, essent una opció addicional per a les cerques que aquesta nova eina permet fer. El seu principal objectiu és, doncs, a més de donar l’esmentada visió global, facilitar al màxim la utilització d’aquest Cercador i donar resposta a les peticions que darrerament els seus usuaris més habituals havien transmès al Col·legi.

La nova matriu està disponible en aquest vincle, que trobareu també a la pàgina principal de l’OCT d’aquest web, i té la particularitat que qui la consulta pot accedir directament al cercador amb els criteris de cerca ja aplicats. A més, el document és descarregable conservant actius els vincles al cercador del web tot i haver-se guardat en l’entorn local de cada usuari. En aquest darrer cas, s’ha de tenir en compte que no es visualitzaran posteriors actualitzacions de la matriu, per tant cal tenir cura de descarregar-la periòdicament.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta nova eina podeu adreçar-vos al telèfon d’Atenció a l’Arquitecte: 93 306 78 03 o bé per correu electrònic a octsecretaria@coac.net.
8/04/2014
Tornar