Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Girona exposa les propostes de la nova seu d'ARQUIA

Girona exposa les propostes de la nova seu d'ARQUIA

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Divendres 28 de març, es va inaugurar l’exposició que recopila els projectes presentats en el Concurs d’idees per a la nova oficina d’ARQUIA a Girona, convocat l’any passat per l’entitat bancària.

L’acte va comptar amb la participació de Carles Puigdemont, alcalde de Girona; de Montserrat Nogués, consellera d’ARQUIA-Caixa d’Arquitectes; de Frederic Cabré, president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC); de l’arquitecte Josep Fuses, membre del Jurat escollit pels participants; i de Javier de las Heras, autor del projecte guanyador que l’exposarà breument en el transcurs de l’acte.

La mostra, que ha estat comissariada per l’arquitecte Xavier Cornejo (XCM Arquitectura), recopila les més de setanta propostes presentades, i es podrà visitar fins el 27 d’abril de 2014, a la sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

L’exposició és una rotllana que agrupa les respostes al repte formulat, situada al damunt de les traces del nucli antic, representat amb un vinil al terra, tot utilitzant com a teló de fons un clip audiovisual. La claca d’en Jordi Queralt i el tempo d’en Pau Carulla han amanit la proposta expositiva.

Més informació
28/03/2014
Tornar