Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Finalitza el període de presentació de candidatures

Finalitza el període de presentació de candidatures

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca eleccions el proper dijous 15 de maig de 2014 per a la renovació dels seus òrgans de govern i dels representants de l'Assemblea General.

El 10 d'abril a les 15 h ha finalitzat el període de presentació de candidatures per a les eleccions 2014 del COAC. Les candidatures presentades es publicaran al web d'eleccions el divendres 11 d'abril. El dia 25 d'abril, la Mesa Electoral Central verificarà les candidatures presentades i procedirà a la proclamació de les que siguin vàlides, declarant electes les que no tinguin oponents. 

La campanya electoral està previst que s'iniciï el 26 d'abril i finalitzi a les 19 h del 13 de maig. La recollida d'acreditacions, imprescindibles per realitzar el vot electrònic remot o presencial, es podrà fer des de les 9 h del 16 d'abril fins les 18.30 h del 15 de maig a la demarcació o delegació a la qual s'estigui inscrit.

Paper zero i Llistes obertes, les principals novetats
Enguany el procés electoral compta amb dues grans novetats en relació als comicis anteriors. La primera és l'estalvi i agilitat que comporten la supressió del paper en tot el procés electoral, i la implantació del vot electrònic com a única modalitat de vot, que es podrà exercir tant de manera remota i com presencialment a les seus col·legials.

L'altra novetat consisteix en la reducció del nombre de vocals de la Junta de Govern i de les juntes directives, així com el retorn al sistema de llistes obertes a les candidatures de representants a l'Assemblea General, de forma que a dins de la llista elegida, el votant haurà de marcar un únic candidat i, si no en marca cap, el seu vot quedarà assignat al candidat que encapçali la llista.

DUBTES I CONSULTES: s’atendran a través del telèfon d’Atenció a l’Arquitecte 93 306 78 03, en horari de 9 a 15 h de dilluns a dijous i de 9 a 14 h els divendres, o per correu electrònic a eleccions2014@coac.net 
26/03/2014
Tornar