Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Apple i Air France entren al +COAC

Apple i Air France entren al +COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes treballa per obtenir acords amb empreses i entitats que ofereixin productes i serveis que puguin ser d'interès per als col·legiats.

Així, amb el carnet de col·legiat podeu gaudir dels avantatges i descomptes exclusius que ofereix el Col·legi a través del servei +COAC, com és el cas d'Apple i Air France, que han entrat al portal aquest mes d'abril oferint condicions especials per als arquitectes col·legiats.

Per estar al dia de les ofertes vigents consulteu periòdicament l'apartat d'"Avantatges i descomptes" del web arquitectes.cat, on trobareu productes o serveis a un preu preferent per a col·legiats: museus, espectacles, hotels, visites guiades, assegurances, entitats financeres, restauració, clíniques, entre d'altres.

Podeu fer la cerca d'ofertes del +COAC ja sigui a través del menú "Avantatges per a arquitectes" o bé mitjançant el "Directori d'empreses", on trobareu les dades de contacte dels anunciants.

Per gaudir dels avantatges només cal triar l'oferta que us interessi i presentar el carnet de col·legiat a l'empresa o entitat en qüestió.

Més informació.
7/04/2014
Tornar