Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència de João Luís Carrilho da Graça al COAC

Imatge: 
© Fernando Guerra / FG+SG Fotografia de Arquitectura
El dimecres 2 de desembre l'arquitecte João Luís Carrilho da Graça oferirà una conferència a la Sala d'Actes del COAC titulada "TERRA". Aquesta conferència forma part de la cloenda de la primera edició del postgrau "L'arquitectura de l'hospital del segle XXI", acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'Escola Sert del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).

El LA(H)B Laboratorio Arquitectura Hospitalaria Barcelona vol compartir la conferència d'aquest reconegut arquitecte portuguès amb tota la comunitat professional i acadèmica de Barcelona, ja que estarà enfocada a les seves obres i les seves idees sobre l'arquitectura. Serà una oportunitat per reforçar els objectius darrere d'aquesta nova iniciativa acadèmica.

João Luís Carrilho da Graça és arquitecte per l'Escola Superior de Belles Arts de Lisboa. Ha impartit classes i conferències en diverses escoles i institucions internacionals. Durant la seva extensa trajectòria professional, en diverses ocasions les seves obres han estat nominades i seleccionades pel jurat del Premi de la Unió Europea-Premi Mies van der Rohe. Els seus nombrosos premis inclouen el Premi FAD el 1999 pel Pavelló del Coneixement dels Mars i el Piranesi Prix de Roma en el 2010 pel nucli arqueològic del Castelo de São Jorge. Una gran exposició retrospectiva titulada "Carrilho da Graça: Lisboa" es va inaugurar el 22 de setembre al Centre Cultural de Belem i es podrà veure fins el 14 de febrer del 2016.

Consulta la pàgina web de l'arquitecte aquí.

Conferència organitzada per la UPC, l'Escola Sert i el LA(H)B Laboratori Arquitectura Hospitalària Barcelona. 

Patrocina:
                     
                   
 
Veure el vídeo de la conferència:
Versió per a imprimirPDF version