Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

"Complexitat essencial". Conferència d'Eduado Arroyo

Imatge: 
Universitat d'Econòmiques EXAC a Viena, Eduardo Arroyo.
El proper dijous 25 d'octubre tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Demarcació de Tarragona una conferència a càrrec de l'arquitecte Eduado Arroyo.

En finalitzar l'acte es farà una sopar-col·loqui amb el conferenciant en el restaurant Barhaus. Si estàs interessat en assistir-hi, et pots adreçar a tarragona@coac.cat. Preu del sopar 18 €.

Descarrega el targetó

"En els últims 30 anys, No.mad ha estat creant edificis i estructures urbanes situats entre dues visions contemporànies oposades: per un costat, la d'un món determinista on hem d'acceptar el que està heretat i socialment aprovat i, per un altre, la d'un món governat per l'arbitrarietat i el lliure albir. Davant aquesta situació, hem anat desenvolupant una sèrie d'instruccions en forma de camps de probabilitats que persegueixen l'adaptació a l'entorn en què es van inserint i que condueixen a la descoberta de construccions i paisatges inesperats, sense formal valors a priori. Els paràmetres que guien aquests sistemes de treball sempre es basen en l'intercanvi constant d'informació entre l'existent i el que es vol introduir. Un sistema adaptable d'aquest tipus relaciona de manera òptima la informació procedent de la ciutat construïda i l'espai de les noves formes de vida del home contemporani. Algunes de les obres així creades són la Plaça del Desert i l'Estadi de Futbol de Lasesarre a Barakaldo, la Casa Levene a Madrid o l'Acadèmia d'Executius a Viena. Totes elles han estat concebudes a través de processos flexibles que absorbeixen les complicades condicions de la pràctica arquitectònica actual. La complexitat de caràcter essencial que proposen aconsegueix absorbir l'iimpredictible que sempre és major que el que esperem".

Eduardo Arroyo neix a Bilbao el 1964. És doctor arquitecte i màster en Arquitectura i Urbanisme per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid (1988). Des de llavors ha estat professor i conferenciant a tot el món. Funda l'oficina No.mad a Amsterdam l'any 1989, amb seu a Madrid des de 1996. Premiat en diverses ocasions, el seu treball ha estat publicat i exposat en múltiples idiomes. Algunes de les seves obres més destacades són l'Estadi de Lasesarre i la Plaça Desert a Barakaldo, la Guarderia de Sondika, la Casa Levene i la Casa Zafra-Uceda a Madrid, el Banc Arquia a Bilbao i la Universitat d'Econòmiques EXAC a Viena. El treball de l'oficina està recollit en el llibre "CREATE!".

 
Versió per a imprimirPDF version