Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Trobada d’arquitectes del Vallès 2021

La Delegació del Vallès celebra la Trobada anual d’arquitectes

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va celebrar el passat 7 d’octubre la Trobada d'Arquitectes del Vallès 2021 a la seu de l’Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), a Sant Cugat del Vallès.

L’acte es va iniciar amb una visita guiada als tallers del CRITT (Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia), a càrrec dels professors del Centre. Seguidament els assistents a l’acte, tot retrobant-se arquitectes de la comarca, representants de les administracions vallesanes i institucions relacionades amb l’arquitectura i la construcció, van assistir a un breu parlament a càrrec de la Sotsdirectora de Relacions Exteriors de l’ETSAV, Mariana Palumbo.

L’objectiu de la trobada era reivindicar el magnífic treball que està realitzant el col·lectiu de joves arquitectes mitjançant el CRITT. És per aquest motiu que es van presentar sis dels projectes innovadors que s’hi estan treballant. Van ser unes presentacions magnífiques, un aparador per potenciar i divulgar la tasca d'aquests joves arquitectes i reforçar el talent de les noves generacions. Amb l’objectiu de fer valdre les noves generacions d’arquitectes, també van tenir veu els membres de l’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes).

Després van tenir lloc uns breus parlaments institucionals a càrrec del delegat al Vallès del COAC, Miquel Turné; la presidenta  de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten; i el vicedegà, Guillem Costa. Per finalitzar, van intervenir el tinent d’alcalde de Desenvolupament Urbà i Habitatge de Sant Cugat del Vallès, Francesc Duch, i el coordinador de les Mostres d’Arquitectura Catalana, Francesc Camps.

A les 21 h es va servir un sopar informal als 130 assistents. Aquest sopar a peu dret va permetre als assistents poder moure’s lliurement i compartir impressions entre col·legues de professió, podent visitar l’estand de Saltoki, empresa col·laboradora de l’acte.

En el marc d’aquest sopar es va celebrar un sorteig de productes gentilesa de nou empreses que van voler col·laborar amb la seva aportació. Aquestes empreses són:

Cooperativa d'Arquitectes Jordi CapellAbacus CooperativaEscola SertLamp,
Deler ServeisBigMat CalventeiGuzzini Saltoki i 114LUX

18/10/2021
Tornar