Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Dona arquitecta treballant a l'ordinador

Inscriu-te a la Borsa de Serveis a la Ciutadania per donar resposta a les sol·licituds dels ciutadans

Imatge: 
© Pexels (Thirdman)
Amb l'objectiu de connectar arquitectes i ciutadans, el Servei d'Ocupació del COAC ofereix la Borsa de Serveis a la Ciutadania, que enguany incorpora diverses novetats per tal d'optimitzar el seu funcionament. La voluntat de la plataforma és generar oportunitats de treball per als arquitectes que treballen per compte propi.

A partir d'ara, quan un ciutadà cerca un professional per a un servei específic, la plataforma li oferirà referències més detallades de l'arquitecte: experiència laboral, formació especialitzada, municipi i pàgina web. Per això, si ja estaves inscrit a la Borsa, cal que accedeixis a la plataforma i afegeixis aquesta informació. Per tal de mantenir la Borsa actualitzada, caldrà que anualment informis dels serveis que ofereixes i validis les teves dades de contacte.

A més, s'han afegit a la Borsa noves subtipologies de serveis de rehabilitació energètica i gestió dels ajuts dels Fons Next Generation (Agent rehabilitador, Programa 3 Edificis i Programa 4 Habitatges). Així mateix, s'han incorporat serveis relacionats amb patrimoni, mediació i urbanisme, així com rutes i tallers d'arquitectura, entre d'altres. L'objectiu és donar resposta a tot el ventall de sol·licituds de la ciutadania.

Com funciona?
La Borsa de Serveis a la Ciutadania (abans Borsa de Serveis i Tràmits) està adreçada al col·lectiu d’arquitectes col·legiats amb modalitat exercent i compta amb 15 tipologies de serveis, la inscripció a les quals és independent.

Per inscriure's a la Borsa es recomana tenir experiència en cadascuna de les categories seleccionades, o bé formació especialitzada, així com seleccionar l’àmbit geogràfic al qual es vol donar servei. Per a més informació, consulta les normes d'ús de la Borsa.

La Borsa és una oportunitat única per obrir-te a la ciutadania i posar en valor tot el que pots oferir com a arquitecte. Està oberta permanentment i t'hi pots apuntar en qualsevol moment. 

6/02/2024
Tornar